Velkommen til Grønlievillen!

Grønlievillaen er en perle av en villaeiendom med flott beliggenhet i Hønefoss sentrum. Boligen er oppført i jugendstil og har høy verneverdi. Flat, eiet tomt på 1293 m² opparbeidet med asfaltdekke i gårdsplass og hage med plen og beplantning.  Naboeiendommen skal bebygges med en enebolig, og veirett/ avstålelse av eiendom mot Sundhaven Terrasse vil redusere tomtearealet med ca 90 m².

Boligen ligger sørvendt, med gode solforhold og utsikt mot storelva, Kvernbergsund og Ringerike Rådhus. Usjenert og opparbeidet hage mot sør.

Boligen ligger svært sentralt til med gangavstand til “alt” Hønefoss har å by på. Innenfor 5 minutters gange finner du Schjongslunden og Petersøya, sentrums rekreasjonsområder, som også huser AKA Arena, Hønefoss Arena, friidrettsbane m.m og bystrand. Noen hundre meter fra boligen finner du også Søndre Torv med kaféer og sentrumsbutikker, Kuben kjøpesenter med ca. 60 butikker og Sentrumstorget med Ringerike bibliotek og Hønefoss Kino. Turstien Elvelangs, som går gjennom Hønefoss fra sør til nord går også like utenfor døren.

Standard og innhold

En unik og nydelig villaeiendom med enebolig oppført i jugendstil ca. 1904.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning fra starten av 2000-tallet med eikefronter, lakkert benkeplate i eik, dobbel oppvaskkum i stål, opplegg for oppvaskmaskin og Røros ventilatorhette med avkast over tak.

Bad: Bad renovert på starten av 2000-tallet med ny påstøp med varmekabler, nye vann- og avløpsrør, membraner, overflater og utstyr.

Overflater: Tregulv, fliser, tepper og støpte gulv. Malte trepaneler, brystningspanel, malte overflater på vegg. Fliser på bad. Himling består av malt panel og tak med synlige takbjelker.

Oppvarming: Oppvarming med varmekabler for kjellerstue og kjellerrom, WC-gulv i 1.etasje og badegulv i 2.etasje. Vedfyring i stuer, ellers panelovner for oppvarming.

Se prospektet her

Adresse

Sundgata 3
Hønefoss

Pris

8 500 000.-

Størrelse

BRA 328 kvm

Soverom

5