Haakon Tronrud startet sin håndverksbedrift i 1976. Denne fikk navnet Tronrud Bygg og sine første ansatte tidlig på 80-tallet. I 1987 etablerte han dagens Tronrud Eiendom. I Tronrud har vi jobbet med utvikling og forvaltning av eiendom i over 40 år. Gjennom disse årene har vi hatt regien for oppføringen av flere hundre boenheter, næringsareal og parkeringshus.

Vi selger i hovedsak leiligheter i egenbygde, nye boligkomplekser, men har også tomter for salg. I tillegg leier vi ut parkeringsplasser, leiligheter og næringslokaler. Ta en titt på våre salgsobjekter for å se hva som er ledig på nåværende tidspunkt.

Vårt markedsområde er Indre Østland med Ringeriksregionen, Lillehammer og Nittedal i front. Til daglig finner du oss på hovedkontoret i Hønefoss. Ta gjerne kontakt så hjelper vi deg med din boligdrøm.

 

Har du lyst til å vite mer om historien bak Tronrud Eiendom og Øya-området? Kom gjerne innom kontoret og få den illustrerte Øya-boken.

Bærekraftrapport 2022

De siste årene har vi skrudd fokuset til på bærekraft, og i fjor ble vi blant annet godkjent som Miljøfyrtårn – det er vi stolte av!
Les om dette og flere av våre andre miljøtiltak i vår Bærekraftrapport for 2022 her: Bærekraftrapport 2022.
Våre rutiner for varsling i henhold til Åpenhetsloven går gjennom daglig leder; Haakon Tronrud. Åpenhetsloven og vår redegjørelse for aktsomhetsvurderinger finner du HER.

Planfasen

Med stort engasjement for nærmiljøet og lokalsamfunnet ønsker vi å bidra til fremtidsrettet byutvikling med fokus på gode boforhold. Det er her vi starter vår prosess, uansett om prosjektet er lite eller stort. I denne fasen forenes skapertrang med erfaring og innsikt, og utgjør grunnstammen i en prosjektidè.

Første spadetak

På byggeplassen setter vi visjonene ut i livet og i denne utførende fasen har våre prosjektledere full oversikt. De har solid faglig kompetanse og kvalitetssikrer byggeprosessen hele veien.

Fra bygg til hjem

Vi har lang erfaring med salg og utleie av boliger, og hjelper deg med å realisere din boligdrøm. Vi har også en egen avdeling som står for drift og forvaltning av våre større eiendommer.