Sentrumstorgets nettside

Rema 1000 og Posten flytter inn i Sentrumstorget!

Vi er glade for å kunne melde om at Rema 1000 og Tronrud Eiendom har inngått en avtale om ny dagligvareforretning i Sentrumstorget. Endelig får sentrum en solid matbutikk, drevet av en enda mer solid driver – Geir Ante Stepanenko.

Åpning er forventet våren 2021.

Rema 1000 vil i tillegg til å dekke et stort behov for dagligvare i sentrum, tiltrekke en kundemasse som også vil nyte godt av de øvrige opplevelsene og mulighetene for handel i Sentrumstorget og sentrum for øvrig.

Sentrumstorget åpnet dørene for første gang i 2005, som et kombinert bolig-, handels- og kulturkompleks.

Bygget huser nå blant annet byens eneste flerkino, bibliotek og restaurant.

Nå er Sentrumstorget utvidet med splitter nye næringslokaler også på motsatt side av torget, som står ledige til å ta imot nye leietakere, som kan lage liv og røre i sentrum av Hønefoss.

Lokalene befinner seg på gateplan, med enkel tilgang både for gående, syklende og de som ankommer med bil. Fasaden er delikat, med store vindusflater, og bygningene innehar alle fasiliteter.

Over to etasjer i kjelleren finner man et av byens mest populære innendørs parkeringshus, med 400 parkeringsplasser.

Hovedattraksjonen i Sentrumstorget, skal være en stor, kommersiell interiøraktør, som skal gi innbyggerne noe nytt, noe de kanskje har måttet reise langt for å få tak i tidligere, og som kan tilfredsstille den stadig mer kresne forbrukeren.

Kontakt

Sentrumstorget

Meld din interesse