Se prospektet her

Nye næringslokaler til leie!

Noen få meter fra Søndre Torv i Hønefoss sentrum ligger historiske og ærverdige Stabells gate 4. Vi har det siste året restaurert, modernisert og tilbakestilt de to byggene, og de inneholder nå fem næringslokaler på bakkeplan med inngang fra gågata, og 14 leiligheter i 2.-4. etasje.

Se Finn-annonsen HER.

Murbygget

Murbygget ligger nærmest torget og har tre næringslokaler med god synlighet fra Søndre Torv. Bygget som ble reist på 30-tallet har fått en restaurert fasade og tre næringslokaler i moderne standard med inngang fra gågaten.

Lokalene, som ligger på bakkeplan, forberedes med toalett/garderobe, minikjøkken og moderne fasiliteter. Inndeling i lokalene tilpasses i samarbeid med leietaker.

Trebygget

I et av Hønefoss eldste trehus (et av de få bevarte 1700-tallshusene i Hønefoss) har vi restaurert og modernisert to næringslokaler med eksponering mot og inngang fra gågaten.

Bygget er totalrenovert med tanke på å kombinere historiske trekk med moderne
fasiliteter. 1.etg inneholder et næringslokale på 56m2 og et hjørnelokale på 72,5m². Tekjøkken og toalett ligger i samme etasje. Boder for oppbevaring i kjeller.

De to lokalene kan slås sammen til ett større lokale på ca 130 m².

Kontakt

Stabells gate 4

Meld din interesse