I Arnemannsveien 3 (A3) legger vi stor vekt på godt og hyggelig naboskap i stilfulle omgivelser. Nettopp derfor velger leietakere å flytte innad i bygget når de trenger større plass! Kontorlokalene er nye og moderne, med høy standard. Og beliggenheten midt i Hønefoss sentrum er upåklagelig, her er du tett på det meste.

Ønsker dere å bli en del av fellesskapet på A3 har vi ledige kontorlokaler på 177 m2 i 2. etasje i glassbygget.

Moderne kontorlokaler til leie

Lokalene er moderne innredet med en kombinasjon av åpent kontorlandskap, to møterom, to stillerom, kjøkken, garderobe og teknisk rom. Andre ønsker og behov for inndeling ivaretas i samspill med ny leietaker.

Lokalene har egen inngang, glassfasade på tre sider, og med vegger og dører i glass i lokalene blir det godt med dagslys i alle rom.

Det er i tillegg til egne møterom mulighet for tilgang til møteromsseksjonen i bygget og konferanser til opptil 50 personer i Sliperiet – byggets storstue.

Det er rikelig med parkeringsplasser rett utenfor, både for kunder og ansatte.

Dere får følgende samboere i A3: Tronrud Eiendom – eiendomsutvikler med hjerte for byen, EY (Ernst&Young) – revisoren som jobber for en bedre verden, Viken Fiber – fart og spenning i bredbåndsnettet, Azets Insight – regnskapshodene som spiller på lag og Kraft Pizzeria – byens beste italienske restaurant med ekte napolitansk pizza og pasta basert på autentiske råvarer.

I A3 tror vi på at god atmosfære gir ekstra energi og kreativitet i arbeidet. Derfor har vi lagt stor vekt på atmosfære i utformingen av bygget, inneklima og tekniske løsninger. Og derfor tenker vi atmosfære i hverdagen når vi drifter bygget og samspiller om løsninger.

Vi ønsker oss leietakere som passer godt inn i dette miljøet! Ta kontakt for en befaring og en prat om muligheter!

135 ÅR etter at Arnemannsveien 3 (A3) ble oppført av Christian Anker som første ledd i industrialiseringen av sliperivirksomhet i Hønefoss, fremstår A3 nå som kanskje Hønefoss’ vakreste bygg og et symbol på «fra Fortid til Fremtid»! Oppført i 1881 med kortreist tegl fra byens teglverk og totalrenovert til hypermoderne kontorbygg i 2016.

Kontakt

Finn-annonse

Arnemannsveien 3