Kinohaven Terrasse

Se prospektet her

Idyll midt i sentrum!

I Kinohaven bor du sentrumsnært i praktisk nybygget leilighet på en av byens mest populære adresser. Et veldrevet sameie med svært ettertraktet beliggenhet midt i sentrum for kun et par hundre meter fra Kinohaven Terrasse ligger Søndre torv, selve sentrum av Hønefoss, med hyggelige forretninger, restauranter og cafeer.

Velkommen til populære Kinohaven Terrasse!

Helt nybygget - med gammel historie

De nye leilighetene ligger i de tidligere næringslokalene i Sundgata 5, Kinohaven. 7 nye leiligheter i forskjellig størrelse som er innflyttingsklare mai 2020. Leilighetene har praktisk beliggenhet i høy 1. etasje med utsyn mot Kvernbergsund Bru og Rådhuset.

I 1990-årene var mange av bygningene på sørsiden av Hønefoss utdaterte og nedslitte, og sammen med Sundhaven og Sorenskrivergården var Kinohaven et av byggene som ble reist for å fornye nabolaget. Kinohaven har navnet sitt etter gamle Hønefoss kino, som var på samme sted, og har blitt et meget attraktivt sted å bo.

Aktiviteter rett utenfor dørstokken

Fra Kinohaven har du gangavstand til alt Hønefoss sentrum har å by på.

Turstien Elvelangs er på 7,5km og strekker seg fra Benterud i syd til Hovsenga i nord. Underveis kan du oppleve sandstrender med flotte bademuligheter og grønne og frodige områder. Det er også kort vei til Schjongslunden med bade- og rekreasjonsmuligheter, idrettsarenaer for fotball og ishockey, samt Hønefoss Arena med blant annet treningsenter og klatrevegg.

Kontakt

Kinohaven Terrasse

Meld din interesse