Kinohaven Terrasse

Se prospektet her

Idyll midt i sentrum!

I Kinohaven bor du sentrumsnært i praktisk nybygget leilighet på en av byens mest populære adresser. Et veldrevet sameie med svært ettertraktet beliggenhet midt i sentrum for kun et par hundre meter fra Kinohaven Terrasse ligger Søndre torv, selve sentrum av Hønefoss, med hyggelige forretninger, restauranter og cafeer.

Velkommen til populære Kinohaven Terrasse!

Helt nybygget - med gammel historie

De nye leilighetene ligger i de tidligere næringslokalene i Sundgata 5, Kinohaven. 7 nye leiligheter i forskjellig størrelse som er innflyttingsklare mai 2020. Leilighetene har praktisk beliggenhet i høy 1. etasje med utsyn mot Kvernbergsund Bru og Rådhuset.

I 1990-årene var mange av bygningene på sørsiden av Hønefoss utdaterte og nedslitte, og sammen med Sundhaven og Sorenskrivergården var Kinohaven et av byggene som ble reist for å fornye nabolaget. Kinohaven har navnet sitt etter gamle Hønefoss kino, som var på samme sted, og har blitt et meget attraktivt sted å bo.

Praktisk og stilig kjøkken fra Nybo
Praktisk og stilig kjøkken fra Nybo
Store vinduer med utsikt mot elva og utgang til egen balkong
Store vinduer med utsikt mot elva og utgang til egen balkong

Aktiviteter rett utenfor dørstokken

Fra Kinohaven har du gangavstand til alt Hønefoss sentrum har å by på.

Turstien Elvelangs er på 7,5km og strekker seg fra Benterud i syd til Hovsenga i nord. Underveis kan du oppleve sandstrender med flotte bademuligheter og grønne og frodige områder. Det er også kort vei til Schjongslunden med bade- og rekreasjonsmuligheter, idrettsarenaer for fotball og ishockey, samt Hønefoss Arena med blant annet treningsenter og klatrevegg.

Kontakt

Kinohaven Terrasse

Meld din interesse