Elveparken INTRO

Prospekt

Elveparken Intro er et nytt konsept for førstegangskjøpere på 30 år eller yngre, som gjør at flere unge kan eie egen bolig i stede for å leie.

ALLE INTROLEILIGHETENE ER NÅ SOLGT

Intro-leilighetene er en del av Benterudstranda 9 i prosjektet Elveparken, med akkurat samme tilgang til fellesarealer og uteområder som alle andre. Vi har holdt av 12 flotte leiligheter og du kan velge mellom to ulike planløsninger og størrelser. Alle leilighetene er bygget med samme gode kvalitet som resten av Elveparken, og de står innflyttingsklare tredje kvartal 2021.

I Elveparken Intro betaler du ingen forskudd ved inngåelse av kontrakt som er vanlig ved kjøp av nybolig, og du betaler kun 90% ved overtagelse av leiligheten. De resterende 10% av kjøpssummen betaler du først etter tre år. Dette gir en unik mulighet til å kunne få finansiering til din første leilighet.

For å kunne tilby disse leilighetene til så gode betingelser er det noen krav du som boligkjøper må oppfylle. Du må blant annet være 30 år eller yngre ved inngåelse av kontrakt og aldri ha eid egen bolig før. Flere detaljer finner du i prospektet, og ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på noe.

Meld din interesse