Elveparken Benterud

Boligvelger

Salget er i gang!

Byggetrinn 2 er nå lagt ut for salg. I Benterudstranda 6 bygges det effektive leiligheter med gode planløsninger og sentrumsnær beliggenhet! Se boligvelger for mer informasjon eller les mer her.

I byggetrinn 1 har vi nå innflyttingsklare leiligheter. I Benterudstranda 5 har du fantastisk beliggenhet tett på elvebredden. Her finner du 17 store og lyse 3, 4 og 5-roms leiligheter med Storelva som nærmeste nabo. Det er fremdeles flere fine leiligheter for salg – ta en titt i boligvelgeren for å finne akkurat din drømmeleilighet.

I populære Benterudstranda 3 er det fortsatt igjen noen leiligheter. I boligvelgeren finner du til enhver tid oppdatert liste over hvilke som er ledige.

Finn-annonsen for de innflyttingsklare leilighetene finner du her.

Velkommen til Elveparken

I naturskjønne omgivelser og med Storelva som nærmeste nabo ligger Elveparken. Et nytt, moderne boligområde sentralt plassert på Eikli, Hønefoss gir deg kombinasjonen av natur og urbant familieliv. 5 minutter unna Hønefoss sentrum, men allikevel tett på naturen med flotte turstier elvelangs.

Prosjektet er tegnet av Nuno Arkitektur og består av totalt 9 punkthus. Arkitektene har utviklet prosjektet med fokus på å skape grøntarealer som er tilpasset eksisterende terreng langs elven. Bilen parkeres under bakken, for å gi trygge rammer for store og små. Som beboer i Elveparken får du fantastiske rekreasjons- og bademuligheter rett utenfor stuedøren!

Velkommen på visning!

I Benterudstranda 5 har vi innredet visningsleilighet – ta kontakt hvis du ønsker å se den.

Langs elvebredden bygges det to hobbyhus som et ekstra tilbud til beboerne. Her kan man oppholde seg på fine dager. Fra hobbyhusene leder stien ut til bryggeanlegg som gir direkte tilgang til elven uansett vannstand.
Langs elvebredden bygges det to hobbyhus som et ekstra tilbud til beboerne. Her kan man oppholde seg på fine dager. Fra hobbyhusene leder stien ut til bryggeanlegg som gir direkte tilgang til elven uansett vannstand.

Alle leilighetene har terrasse eller balkong, og fra din egen uteplass kan du nyte utsikten til elven og til felles grøntområde som skal få bølgende gress og vannspeil. De har utløp i små bekker som sildrer forbi hobbyhusene og ned til Storelva.

Første byggetrinn er innflyttingsklart. Det er flere flotte leiligheter igjen, se oppsatte visningstidspunkter i finn-annonsene.

Andre byggetrinn er lagt ut for salg. Dette blir blir et punkthus med mindre og mellomstore leiligheter med egen balkong og luftige utearealer. For mer informasjon og for å holde deg oppdatert om prosjektet, fyll ut kontaktskjema nederst.

Kom og besøk oss i vårt visningssenter i Arnemannsveien 3, så hjelper vi deg å finne din drømmeleilighet. I visningssenteret kan du også se modell over utbyggingen, ta en titt på ledige leiligheter og gjøre deg kjent med standardkvaliteter for leilighetene i de forskjellige byggene. Vi tar gjerne en prat og informerer om fremdrift og kjøp.

Elveparken / BenterudstrandaMeld din interesse