Elveparken Benterud

Boligvelger

Åpen dag

Lørdag 16. oktober inviterer vi til helgevisning i Elveparken. Benterudstranda 7 og 9 ferdigstilles i disse dager og vi gleder oss til å vise deg våre innflyttingsklare leiligheter. De siste månedene har også utearealene blitt utrolig fine med vannspeil, hobbyhus, gangstier og beplantning. Vi håper du tar turen på visning for å se om Elveparken kan være stedet for deg. Det blir også småaktiviteter for de yngre.
Våre medarbeidere og meglere er der mellom 12.00 og 14.00. Vi varmer opp vaffeljernet, og gleder oss til å se deg!

Utearealene tar form

I løpet av høsten 2021 ferdigstilles store deler av utearealene i Elveparken. To vannspeil, belysning, beplantning og fellesarealer gir området sjarm og knytter det til turstien Elvelangs.

Grønne bygg

I Elveparken har vi fokus på at byggene skal bli grønnere og mer energieffektive. Hittil har tre av byggene solcellestrøm på taket og Benterudstranda 7 og 9 er blant disse. Elveparken blir også oppvarmet med miljøvennlig fjernvarme fra Vardar. Bli med på det grønne skiftet!

Grønne lån

Med våre tiltak for å bygge energieffektive leiligheter i energiklasse grønn A og grønn B, kvalifiserer leilighetene til at du kan få grønt boliglån i Sparebank 1 Ringerike Hadeland til gunstige betingelser. Få tilbud om finansiering og les mer om grønt lån her.
Fordi vi har bygget grønt får du billigere lån!

Velkommen til Elveparken

I naturskjønne omgivelser og med Storelva som nærmeste nabo ligger Elveparken. Et nytt, moderne boligområde sentralt plassert på Eikli, Hønefoss gir deg kombinasjonen av natur og urbant familieliv. 5 minutter unna Hønefoss sentrum, men allikevel tett på naturen med flotte turstier elvelangs.
Prosjektet er tegnet av Nuno Arkitektur og består av totalt 9 punkthus. Arkitektene har utviklet prosjektet med fokus på å skape grøntarealer som er tilpasset eksisterende terreng langs elven. Bilen parkeres under bakken for å gi trygge rammer for store og små. Som beboer i Elveparken får du flotte rekreasjons- og bademuligheter rett utenfor stuedøren!
Vi har hatt fokus på å utvikle gode og praktiske planløsninger for å utnytte hver eneste kvadratmeter maksimalt. Leilighetene er lyse med store vindusflater og balkonger med gode solforhold og fine utsiktsforhold. Her finner du morgensol, kveldssol, byutsikt og elveutsikt – noe for enhver smak. Alle leilighetene har siktlinjer til elven.

Byggetrinn 1 og 2

Siden vi begynte arbeidene i Elveparken i 2017 har både små og store beboere flyttet inn i Benterustranda 3, 5 og 6 – i tillegg til vårt utleiekonsept B4. Byggetrinn 1 og 2 har noen få innflyttingsklare leiligheter til salgs, se boligvelgeren for hvilke som er tilgjengelige.
Vårt utleiekonsept B4 kan du lese mer om her.

Velkommen på visning!

I Benterudstranda 6 har vi innredet visningsleilighet – ta kontakt med våre meglere dersom du ønsker en visning. Byggeplassvisninger blir annonsert fortløpende på FINN.

Kontakt

Elveparken / Benterudstranda

Meld din interesse