Elveparken Benterud

Boligvelger

Velkommen til Elveparken

I naturskjønne omgivelser og med Storelva som nærmeste nabo ligger Elveparken. Et nytt, moderne boligområde sentralt plassert på Eikli, Hønefoss gir deg kombinasjonen av natur og urbant familieliv. 5 minutter unna Hønefoss sentrum, men allikevel tett på naturen med flotte turstier elvelangs.

Prosjektet er tegnet av Nuno Arkitektur og består av totalt 9 punkthus. Arkitektene har utviklet prosjektet med fokus på å skape grøntarealer som er tilpasset eksisterende terreng langs elven. Bilen parkeres under bakken, for å gi trygge rammer for store og små. Som beboer i Elveparken får du fantastiske rekreasjons- og bademuligheter rett utenfor stuedøren!

Langs elvebredden bygges det to hobbyhus som et ekstra tilbud til beboerne. Her kan man oppholde seg på fine dager. Fra hobbyhusene leder stien ut til bryggeanlegg som gir direkte tilgang til elven uansett vannstand.
Langs elvebredden bygges det to hobbyhus som et ekstra tilbud til beboerne. Her kan man oppholde seg på fine dager. Fra hobbyhusene leder stien ut til bryggeanlegg som gir direkte tilgang til elven uansett vannstand.

Alle leilighetene har terrasse eller balkong, og fra din egen uteplass kan du nyte utsikten til elven og til felles grøntområde som skal få bølgende gress og vannspeil. De har utløp i små bekker som sildrer forbi hobbyhusene og ned til Storelva.

Tredje byggetrinn - B7 og B9

Leilighetene i Benterudstranda 7 og 9 har nye, spennende planløsninger med flotte materialvalg. Som alle andre leiligheter i Elveparken, har disse også balkong med utsyn mot grønne fellesarealer og Storelva. Leilighetene vil være klare for innflytting fra 4.kvartal 2021. Her kan du lese og laste ned prospektet:

Benterudstranda 7

Benterudstranda 9

Andre byggetrinn

Byggetrinn 2 består av Benterudstranda 6 samt B4, vårt unike utleiekonsept. Mer om B4 kan du lese her.

I Benterudstranda 6 finner du leiligheter med tilbaketrukket beliggenhet i Elveparken, med en unik kombinasjon av landlig stillhet langs elven, samtidig som det ligger med kort gangavstand til sentrum. I dette bygget finner du leiligheter med morgensol, kveldssol, byutsikt og elveutsikt – noe for enhver smak. Du finner 2- og 3-roms leiligheter med flott og delikat standard. Leilighetene er bygget ferdig med forskjellige overflater, så her vil du finne både mørke og lyse bad, stuer i forskjellige farger og både parkett- og laminatgulv. Kom på visning for å se de forskjellige kvalitetene. Benterudstranda 6 er klart for innflytting i august 2020 – se hvilke leiligheter som fortsatt er ledig i boligvelgeren.

I byggetrinn 1 har vi nå kun 1 innflyttingsklar leilighet igjen.

Velkommen på visning!

I Benterudstranda 6 har vi innredet visningsleilighet – ta kontakt hvis du ønsker å se den. Visninger blir også annonsert fortløpende på Finn.no.

Kom og besøk oss i vårt visningssenter i Arnemannsveien 3, så hjelper vi deg å finne din drømmeleilighet. I visningssenteret kan du også se modell over utbyggingen, ta en titt på ledige leiligheter og gjøre deg kjent med standardkvaliteter for leilighetene i de forskjellige byggene. Vi tar gjerne en prat og informerer om fremdrift og kjøp.

Kontakt

Elveparken / Benterudstranda

Meld din interesse