Elveparken Benterud

Boligvelger

Byggetrinn 3 - Benterudstranda 7 og 9

Vi er godt i gang med byggingen av Benterudstranda 7 og 9, og innflytting nærmer seg med stormskritt!
Det er fortsatt noen ledige leiligheter igjen i dette byggetrinnet, ta en titt i boligvelgeren for å se hva som er ledig til enhver tid.

Grønne bygg

I Elveparken har vi fokus på at byggene skal bli grønnere og mer energieffektive. Hittil har tre av byggene solcellestrøm på taket og Benterudstranda 7 og 9 er blant disse. Elveparken blir også oppvarmet med miljøvennlig fjernvarme fra Vardar. Bli med på det grønne skiftet!

Grønne lån

Med våre tiltak for å bygge energieffektive leiligheter i energiklasse grønn A og grønn B, kvalifiserer leilighetene til at du kan få grønt boliglån i Sparebank 1 Ringerike Hadeland til gunstige betingelser. Få tilbud om finansiering og les mer om grønt lån her.
Fordi vi har bygget grønt får du billigere lån!

Velkommen til Elveparken

I naturskjønne omgivelser og med Storelva som nærmeste nabo ligger Elveparken. Et nytt, moderne boligområde sentralt plassert på Eikli, Hønefoss gir deg kombinasjonen av natur og urbant familieliv. 5 minutter unna Hønefoss sentrum, men allikevel tett på naturen med flotte turstier elvelangs.
Prosjektet er tegnet av Nuno Arkitektur og består av totalt 9 punkthus. Arkitektene har utviklet prosjektet med fokus på å skape grøntarealer som er tilpasset eksisterende terreng langs elven. Bilen parkeres under bakken for å gi trygge rammer for store og små. Som beboer i Elveparken får du flotte rekreasjons- og bademuligheter rett utenfor stuedøren!
Vi har hatt fokus på å utvikle gode og praktiske planløsninger for å utnytte hver eneste kvadratmeter maksimalt. Leilighetene er lyse med store vindusflater og balkonger med gode solforhold og fine utsiktsforhold. Her finner du morgensol, kveldssol, byutsikt og elveutsikt – noe for enhver smak. Alle leilighetene har siktlinjer til elven.

Byggetrinn 1 og 2

Siden vi begynte arbeidene i Elveparken i 2017 har både små og store beboere flyttet inn i Benterustranda 3, 5 og 6 – i tillegg til vårt utleiekonsept B4. Byggetrinn 1 og 2 har noen få innflyttingsklare leiligheter til salgs, se boligvelgeren for hvilke som er tilgjengelige.
Vårt utleiekonsept B4 kan du lese mer om her.

Velkommen på visning!

I Benterudstranda 6 har vi innredet visningsleilighet – ta kontakt med våre meglere dersom du ønsker en visning. Byggeplassvisninger blir annonsert fortløpende på FINN.

Kontakt

Elveparken / Benterudstranda

Meld din interesse