Elveparken Benterud

Boligvelger

Kommer for salg

Første kvartal 2022 kommer neste byggetrinn i Elveparken for salg, Benterudstranda 11. Bygget ligger helt ytterst ved Elvebredden og har 28 leiligheter i ulike størrelser. Allerede nå kan du melde din interesse ved å fylle ut skjemaet nederst på siden.

Innflyttingsklare leiligheter!

I ferdigstilte Benterudstranda 7 og 9 er det noen få leiligheter igjen, ta kontakt for visning og se boligvelgeren for mer informasjon om hver enkelt leilighet. Alle leilighetene er 3-roms, og varierer i størrelsen 60-83 kvm.
Vi viser deg gjerne leilighetene, og ivaretar smittevern på visning.

Utearealene tar form

I løpet av høsten 2021 ble store deler av utearealene i Elveparken ferdigstilt. To vannspeil, belysning, beplantning og fellesarealer gir området sjarm og knytter det til turstien Elvelangs.

Velkommen til Elveparken

I naturskjønne omgivelser og med Storelva som nærmeste nabo ligger Elveparken. Et nytt, moderne boligområde sentralt plassert på Eikli, Hønefoss gir deg kombinasjonen av natur og urbant familieliv. 5 minutter unna Hønefoss sentrum, men allikevel tett på naturen med flotte turstier elvelangs.
Prosjektet er tegnet av Nuno Arkitektur og består av totalt 9 punkthus. Arkitektene har utviklet prosjektet med fokus på å skape grøntarealer som er tilpasset eksisterende terreng langs elven. Bilen parkeres under bakken for å gi trygge rammer for store og små. Som beboer i Elveparken får du flotte rekreasjons- og bademuligheter rett utenfor stuedøren!
Vi har hatt fokus på å utvikle gode og praktiske planløsninger for å utnytte hver eneste kvadratmeter maksimalt. Leilighetene er lyse med store vindusflater og balkonger med gode solforhold og fine utsiktsforhold. Her finner du morgensol, kveldssol, byutsikt og elveutsikt – noe for enhver smak. Alle leilighetene har siktlinjer til elven.

Velkommen på visning!

I Benterudstranda 9 har vi innredet visningsleilighet – ta kontakt dersom du ønsker en visning. Byggeplassvisninger blir annonsert fortløpende på FINN.

Grønne bygg

I Elveparken har vi fokus på at byggene skal bli grønnere og mer energieffektive. Hittil har tre av byggene solcellestrøm på taket og Benterudstranda 7 og 9 er blant disse. Elveparken blir også oppvarmet med miljøvennlig fjernvarme fra Vardar. Bli med på det grønne skiftet!

Grønne lån

Med våre tiltak for å bygge energieffektive leiligheter i energiklasse grønn A og grønn B, kvalifiserer leilighetene til at du kan få grønt boliglån i Sparebank 1 Ringerike Hadeland til gunstige betingelser. Få tilbud om finansiering og les mer om grønt lån her.
Fordi vi har bygget grønt får du billigere lån!

Kontakt

Elveparken / Benterudstranda

Meld din interesse