Elveparken B4

Velkommen til vårt nye utleiekonsept B4 i Elveparken! 30 leiligheter i et helt nytt leilighetsbygg plassert innerst i Elveparken. Fantastisk beliggenhet i rolig bynært strøk, og med gangavstand til Universitetet, buss og tog, kino, barnehage og barneskole, Eikli handelsområde og turstien Elvelangs som følger Storelva gjennom byen. Det er også kort vei til Schjongslunden med rekreasjonsmuligheter, idrettsarenaer for fotball og ishockey, samt Hønefoss Arena.

Ta kontakt for mer informasjon og for å høre hvilke som er ledige.

Litt enklere

I B4 har vi samlet “alle” bokostnader til èn fast månedlig sum, så det er lettere for deg å holde oversikt over økonomien. Superenkelt å forholde seg til!

For at det skal være mye enklere for deg å forutsi bokostnadene dine og ikke bli overrumplet av variable utgifter har vi laget en månedspris som inkluderer; strøm, varmtvann, kaldtvann, gulvvarme, hvitevarer, drift av ventilasjon og trappevask. Det eneste du behøver å tenke på er eget behov for tv/internett, fiberkabel er oppkoblet og ligger klar i hver leilighet.

Litt grønnere!

Elveparken B4 er et strømproduserende og energieffektivt hus hvor vi har investert i solcelleanlegg på taket som produserer egen strøm til leilighetene. Fjernvarme i alle leiligheter gir god bokomfort, og det er enkel tilgang på elbilladere i kjelleren, samt nedgravd miljøstasjon for avfall. Vi har tatt miljøinvesteringen så du kan leve litt grønnere.

Bo i fantastiske Elveparken

Selv om B4 er et eget konsept, er leilighetene en del av Elveparken, med sine fantastiske muligheter rett utenfor døren. Ta en dukkert på tilknyttet badeplass i Storelva, eller en padletur langs elven.

B4 er delt inn i tre ulike leilighetstyper, og du kan velge mellom type A, B eller C alt etter hva som passer ditt behov. De er justert etter størrelse og har tre ulike månedspriser.
B4 er delt inn i tre ulike leilighetstyper, og du kan velge mellom type A, B eller C alt etter hva som passer ditt behov. De er justert etter størrelse og har tre ulike månedspriser.
Se prospektet her

Elveparken / Benterudstranda

Meld din interesse

Litt enklere. Litt grønnere.
Litt enklere. Litt grønnere.

Kontakt