Kun én bolig igjen!

Det går fort mot innflytting i juni på Tørrjulfaret og nå er det kun en bolig igjen til salgs! Ta kontakt for visning.

Der vennskap bygges

På Almemoen finner du små, trygge internveier som gjør det lett å løpe fra hus til hus. Skog og mark inviterer til fri lek og fantasi, mens de opparbeidede lekeplassene gir rom for ballspill og andre aktiviteter.
Her er det lett å dyrke både små og store vennskap.

Almemoens siste prosjekt

Tørrjulfaret er vårt siste byggeprosjekt på Almemoen – over 10 år har vi skapt et av byens mest populære boområder for barnefamilier. I Tørrjulfaret bygger vi stilige, moderne eneboliger og tomannsboliger over to plan med stor takterrasse over dobbel garasje innerst på Almemoen.

Almemoen er et populært sentrumsnært boligområde med trygge gangveier til barnehage, skole, idrettshall og byens fasiliteter. Det er fint turterreng i området, og kort avstand til skog og mark. Almemoen er kjent som et svært barnevennlig område, med fine opparbeidede lekeområder tilrettelagt for ballsport og annen lek, i tillegg til helt ny tuftepark.

Boligene leveres med fin standard, med blant annet vannbåren varme, balansert ventilasjon, tidsriktig kjøkken og lekkert bad.

Passer Havreslettskogen bedre for deg?

Trenger du litt mer plass? Vi har også andre alternativer til salgs på Almemoen. Her kan du lese mer om supertrivelige Havreslettskogen!

Se prospektet her

Tørrjulfaret 11-25Meld din interesse

Et godt sted å vokse opp!
Et godt sted å vokse opp!

Mer info?

Finn-annonsen kan du se her.

Kontakt