Elveparken Benterud

Boligvelger

Visninger i B13 - aller siste mulighet i Elveparken!

Torsdag 15. august kl. 17.00-18.00

Torsdag 22. august kl. 17.00-18.00

Torsdag 29. august kl. 17.00-18.00

Torsdag 05. september kl. 17.00-18.00

Torsdag 12. september kl. 17.00-18.00

Torsdag 19. september kl. 17.00-18.00

Torsdag 26. september kl. 17.00-18.00

Byggetrinnet består av 21 flotte leiligheter med gjennomgående god standard og fine planløsninger. Alle med idyllisk beliggenhet i ytterkant av feltet ned mot vakre Storelva.

Plantegninger og prospekt finner du under boligvelgeren, B13.

Idyll langs elvebredden! Alle leilighetene har moderne, god standard og fantastisk utsikt til Storelva. Leilighetenes romslige stue- og kjøkkenløsning har gode lysforhold med store vinduer og skyvedører som leder ut på de romslige balkongene.
Idyll langs elvebredden! Alle leilighetene har moderne, god standard og fantastisk utsikt til Storelva. Leilighetenes romslige stue- og kjøkkenløsning har gode lysforhold med store vinduer og skyvedører som leder ut på de romslige balkongene.

Dyr strømregning?

Visste du at du kan redusere strømregninga med over 70% ved å flytte fra en standard enebolig fra 80-tallet til en leilighet i Elveparken? Vi har sammenlignet strømforbruket til en 200m2 80-talls enebolig og en 100m2 leilighet i Elveparken. Her er syv grunner til at du kan spare på strømregningen:

Fjernvarme til en fornuftig pris

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning (hele 80% gjenvinning av energien!)

Mindre areal å varme opp – i Elveparken har vi leiligheter med effektive, smarte planløsninger.

Moderne, energieffektive bygg holder på varmen og gir lavere strømforbruk.

Leiligheter deler ytterveggene med flere, og deler dermed også strømregningen med flere.

Smarte, tekniske løsninger, til for eksempel temperaturstyring, gir deg full kontroll over forbruket – og mindre rom for småsløsing.

Solcelleanlegget i Elveparken gjør at vi produserer egen strøm til belysning i fellesarealer, lading av elbil og oppvarming av vann.

Grønne lån

Med våre tiltak for å bygge energieffektive leiligheter i energiklasse grønn A, kvalifiserer de gjenværende leilighetene til at du kan få grønt boliglån i Sparebank 1 Ringerike Hadeland til gunstige betingelser. Få tilbud om finansiering og les mer om grønt lån her.
Fordi vi har bygget grønt får du billigere lån!

Utearealene tar form

Nå er store deler av utearealene i Elveparken ferdigstilt. Vannspeil, belysning, beplantning og fellesarealer gir området sjarm og knytter det til turstien Elvelangs.

Med fokus på inneklima

I Norge tilbringer vi opptil 90% av tiden vår innendørs, og mye av dette i egen bolig. I Elveparken tar vi moderne teknologi i bruk for å skape et så godt inneklima som mulig i leiligheten din.
Balansert ventilasjon – ren og frisk luft er sykdomsforebyggende, og kan redusere visse helseplager
Solskjerming – gir behagelig temperatur og lysforhold innendørs, også på varme sommerdager
Temperaturstyring – riktig temperatur i bolig er en av de viktigste faktorene for opplevd komfort innendørs
Et godt inneklima er viktig for trivsel og helse, og bidrar til blant annet økt konsentrasjon og produktivitet. I tillegg reduserer det risikoen for utvikling av astma og allergi.

Velkommen til Elveparken

I naturskjønne omgivelser og med Storelva som nærmeste nabo ligger Elveparken. Et nytt, moderne boligområde sentralt plassert på Eikli, Hønefoss gir deg kombinasjonen av natur og urbant familieliv. 5 minutter unna Hønefoss sentrum, men allikevel tett på naturen med flotte turstier elvelangs.
Prosjektet er tegnet av Nuno Arkitektur og består av totalt 9 punkthus. Arkitektene har utviklet prosjektet med fokus på å skape grøntarealer som er tilpasset eksisterende terreng langs elven. Bilen parkeres under bakken for å gi trygge rammer for store og små. Som beboer i Elveparken får du flotte rekreasjons- og bademuligheter rett utenfor stuedøren!
Vi har hatt fokus på å utvikle gode og praktiske planløsninger for å utnytte hver eneste kvadratmeter maksimalt. Leilighetene er lyse med store vindusflater og balkonger med gode solforhold og fine utsiktsforhold. Her finner du morgensol, kveldssol, byutsikt og elveutsikt – noe for enhver smak. Alle leilighetene har siktlinjer til elven.

Kontakt

Elveparken / Benterudstranda

Meld din interesse