Brutorget består av to bygg med selveierleiligheter midt i hjertet av Hønefoss. Brutorget 4 ligger langs Fossveien og består av 26 leiligheter. Brutorget 8 og 10 som ligger langs Arnemannsveien består av 28 leiligheter.

Fra balkongen kan du nyte utsikten til det opparbeidede fellesarealet mellom byggene. Her blir det urban hageidyll med benker og beplantning. På dager hvor det blåser litt kan du sitte i le på din egen innglassede balkong.

Mellom Brutorget og Sentrumskvartalet vil det etableres en forlengelse av gågaten som kommer fra Søndre Torv. Det blir nesten bilfritt på Sentrumstorget, det blir kun adkomst til eiendommene og varetransport. I første etasje er det planlagt serveringssted/restaurant og et hyggelig uteområde med beplantning og brostein. Det vil også etableres 2000 kvm attraktive handelsarealer i samme etasje.

Arnemannsveien vil fortsatt være trafikkert, og derfor er det etablert brede fortau til inngangen for Brutorget 8 og 10 som sikrer gående og syklende

Standard

Ekte penthouseleilighet helt i fronten på bygget mot Søndre Torg. Leiligheten holder en høy standard og fremstår som eksklusiv. Det er lagt vekt på kvalitet når det gjelder materialbruk, men også når det gjelder utførelse og løsninger. En unik leilighet. Balkong på 31 kvm hvorav 19 kvm er innglasset med utgang fra stue og kjøkken. Balkongen vender østover med utsikt mot Ringkollen.

Kjøkken:

DRØMMEKJØKKENET – Som i resten av leiligheten, er det også på kjøkkenet satt fokus på høy standard og eksklusiv fremtoning. Stort, elegant kjøkken i åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredningen er levert av Sigdal, model Amfi Lin og Line Palett Premium. Kjøkkenet fremstår som lekkert og påkostet, med lyse fronter og stilren benkeplate i Implast Homogenlaminat og oppvaskkum i rusfritt stål fra Intra Frame. Lyse fliser (60 x 60) på vegg over kjøkkenbenk. Alle hvitevarer er integrert i innredningen, hvor kjølehjørnet er levert fra Norcool og fryser, ovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin er levert fra Simens. Kjøkkenet er utstyrt med stilfull, innfelt ventilator over platetopp. Innredningen har mye skap- og benkeplass og gjør seg godt i åpent rom mot stuen. De lyse frontene står svært godt til det mørke gulvet og den store kjøkkenøyen skaper en romslig arbeidssone både som spiseplass, og som et naturlig skille mot spisedelen av kjøkkenet. Fra kjøkkenet er det utgang til balkong.

Bad/VVS: 

Leiligheten har to bad og separat vaskerom. Hovedbad er i direkte tilknytning til hovedsoverom. Dusjnisje med glassvegg, vegghengt wc. Baderomsinnredning med skuffer og doble servanter fra Sigdal, modell Nordisk melamin. Speil over servanter av modell Lino Speil Evo med LED-lys. Lyse fliser 60 x 60 på vegg og på gulv, og mosaikkfliser i dusjnisje på gulv.

Bad 2 har dusjnisje med glassvegg, vegghengt wc og baderomsinnredning med skuffer og servant fra Sigdal, modell Hvit melamin. Speil over servanter av modell Lino Speil Evo med LED-lys. Badet har innebygd badekar. Lyse og mørke fliser 60 x 60 på vegg. Mørke fliser 60 x 60 og mosaikkfliser på gulv.

Vaskerom har vaskekum, opplegg til vask og tørk. Mørkt flislagt gulv med sluk.

Fast inventar: Alle soverom, hall, gang m.m har garderobeoppbevaring og innredning fra Sigdal.

Overflater på innvendige gulv er en-stavs eikeparkett med fas i alle oppholdsrom. Fliser på begge bad og vaskerom. Overflater på innvendige vegger er i gips/betong og malte flater. Overflater på innvendig himling er malt gips. Nedsenket himling med downlights på begge bad, samt kjøkken, stue og entré/hall/gang. Systemhimling på bad. Takhøyde opptil 2,8 meter.

Adresse

Brutorget 4
2 etg.

Pris

kr 9 950 000.-

Størrelse

BRA 215

Soverom

3