I naturskjønne omgivelser med Storelva som nærmeste nabo, er prosjektet Elveparken på vei opp. Et nytt moderne boligområde, sentralt plassert på Eikli i Hønefoss, gir deg kombinasjonen av natur og urbant familieliv. 5 minutter unna Hønefoss sentrum, men tett på naturen med flotte turstier elvelangs.

Elveparken består av ni punkthus plassert i tilknyttning til naturen langs Storelva med felles parkering under bakken. Området er utviklet med tanke på å gi stor plass til felles grøntareal som skal få bølgende gress og hyggelige vannspeil.

Leiligheten har flott beliggenhet i 4.etasje, med vestvendt balkong hvor du har svært gode solforhold, i tillegg til flott utsikt fra sør-øst til nord-vest. Fra Elveparken har man kort vei til Eikli-senteret med et bredt utvalg av butikker, samt butikker som Plantasjen, REMA1000, Bohus, Apotek osv. like i nærheten. Det tar ca. 15 minutter å gå til Søndre Torv, som kan by på hyggelige handlegater med sentrumsbutikker og caféer, Kuben kjøpesenter med ca. 65 butikker og Sentrumskvartalet med bibliotek, kino, vinmonopol og café.

Elveparken ligger i umiddelbar nærhet til både barnehage, barneskole og videregående skole. Alt innenfor 5 minutters gange. Byens universitet ligger også ca. 15 minutters gange unna.

 

Standard

Lekker 3-roms leilighet med romslig stue/-kjøkken med nydelig elveutsikt gjennom store vinduer og fra balkongen. Her kan man nyte solen til langt på kveld. Leiligheten leveres med moderne kjøkkeninnredning fra Sigdal med tilhørende hvitevarer fra Siemens (oppvaskmaskin, platetopp og komfyr)
Lekker eikeparkett i klassik hvit, lakkert utførelse og malte, slette vegger og tak. Flislagt bad.

 

Parkering

Det er felles p-kjeller under Elveparken med plass til mer enn 200 biler, her kan du leie parkeringsplass og gå tørrskodd og varm til heis/trapperom i hvert enkelt bygg. Det er avsatt egne plasser for lading av elbiler og mulighet for lading av elsykkel.

Adresse

Benterudstranda 5
3511 Hønefoss

Pris

5 300 000.-

Størrelse

BRA 82

Soverom

3