I naturskjønne omgivelser med Storelva som nærmeste nabo, er prosjektet Elveparken på vei opp. Et nytt moderne boligområde, sentralt plassert på Eikli i Hønefoss, gir deg kombinasjonen av natur og urbant familieliv. 5 minutter unna Hønefoss sentrum, men tett på naturen med flotte turstier elvelangs.

Elveparken består av ni punkthus plassert i tilknyttning til naturen langs Storelva med felles parkering under bakken. Området er utviklet med tanke på å gi stor plass til felles grøntareal som skal få bølgende gress og hyggelige vannspeil.

Leiligheten har flott beliggenhet i 4.etasje, med vestvendt balkong hvor du har svært gode solforhold, i tillegg til flott utsikt fra sør-øst til nord-vest. Fra Elveparken har man kort vei til Eikli-senteret med et bredt utvalg av butikker, samt butikker som Plantasjen, REMA1000, Bohus, Apotek osv. like i nærheten. Det tar ca. 15 minutter å gå til Søndre Torv, som kan by på hyggelige handlegater med sentrumsbutikker og caféer, Kuben kjøpesenter med ca. 65 butikker og Sentrumskvartalet med bibliotek, kino, vinmonopol og café.

Elveparken ligger i umiddelbar nærhet til både barnehage, barneskole og videregående skole. Alt innenfor 5 minutters gange. Byens universitet ligger også ca. 15 minutters gange unna.

Standard og innhold

Kjøkken: Det leveres takhøy innredning fra Sigdal. Innredningen har hvite, glatte fronter og laminert benkeplate i mørk farge. Kjøkkenet leveres med integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin.

Bad: Baderomsinnredning fra Sigdal leveres heldekkende servant, speil og innredning med skuffer og/eller skap. Vegghengt toalett av type Monolitt i hvit porselen. Egen nisje med plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Gulv: På gulv leveres hvit, matt 3-stavs eikeparkett i alle rom unntatt bad, hvor det er gråmelerte fliser i størrelse 20×20. 10×10-fliser i dusjsone.

Vegger: Vegger i malt gips eller betong i farge NCS 1603-Y31R (Kalk) som standard. I denne leiligheten har vi malt kjøkken/stue i fargen Dompidal, og gangen i fargen Elveparken. Disse fargene er fra vår spesiallagde fargevifte for prosjektet. På bad er det hvite 40×20-fliser.

Himling: I himling leveres malte gipsplater.

Terrasse/balkong: Alle leilighetene har uteplass i form av terrasse eller balkong som leveres med impregnerte terrassebord og rekkverk av galvanisert stål.

TV/Internett: Det er mulighet for tilkobling av fiber fra Fiber1 som leverer tjenester fra Altibox. TV-/internettpakker velges med Individuelle avtaler pr. leilighet eller felles for hele sameiet.

Leilighetene i Elveparken leveres med høy teknisk standard. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning og vannbåren varme i alle rom utenom soverom. Callingsystem ved hovedinngang. Leiligheten leveres med downlights i gang og på bad.

 

Parkering

Det blir felles p-kjeller under Elveparken med plass til mer enn 200 biler, her kan du leie parkeringsplass og gå tørrskodd og varm til heis/trapperom i hvert enkelt bygg. Det er avsatt egne plasser for lading av elbiler og mulighet for lading av elsykkel.

Adresse

Benterudstranda 3

Pris

5 300 000.-

Størrelse

BRA 82

Soverom

2

Kontakt

Finn.no annonse