Hyttetomter i Skeistølen Hyttegrend

Hyttetomter i etablert hyttegrend på Skei. Skeistølen hyttegrend ligger i kort kjøreavstand fra sentrum på Skei, ligger fint til med fin utsikt bl.a. mot Skeikampen.

Flott utgangspunkt for turer sommer som vinter.
Tilgang på kiliometervis med oppkjørte skiløyper i alt slags terreng, velegnet for sykkel-og fotturer samt svært gode alpinmuligheter på Skei. I tillegg tilbyr Skei 18-hulls golfbane, matbutikk og andre servicefunksjoner!

Ligger i Skeistølen Hyttegrend i området Svarttjernlia Sør ved Skei. Trivlige og rolige omgivelser med gode muligheter både for aktiviteter og rekreasjon. Kort kjøretur fra Skei, langs veien mot Austlid.
For mer informasjon om Skeikampen se www.skeikampen.no

Skiløyper: Skeiområdet har lenge satset på gode skiløyper. Det er tidlig snø og tidlige løyper. Løypenettet går “på kryss og tvers” og det finnes terreng for en hver smak. Hvis en ønsker det kommer en seg fort opp på snaufjellet og kan nyte utsikt og natur. Det går også skiløyper inn Peer-Gynt vegen til Gålå og til Kvitfjell. Se også feks. skiporet.no for løypekart.

Alpint: Skeikampen skisenter strekker seg helt opp på Skeikampen 1123 moh. Det har 11 heiser og mange nedfarter som passer de fleste nivå. Snowboardområde med forskjellige utfordringer. Det er snøkanoner og flomlysanlegg på deler av skianlegget. Eget barneområde med heis, akebakke og skøytebane.

Turmuligheter: Enten du går til fots eller sykkel kan du ferdes fritt. Det er kilometervis med grusveger og stier som kan sykles på, og turmulighetene er mange og etablerte.

Fiske: Det er mange innsjøer, tjern og småelver å fiske i. Det finnes mange fjellvann med gode muligheter for abbor, ørret og røye. Noen vann har også store gjedder…

Golf: Skei Golfklubb ligger på ca 900 moh. og er med det Norges høyest beliggende bane. Banen er en 18-hulls i fantastiske omgivelser.

Inne på området er det grøftede og grusede veger. Det er relativt åpent skogsterreng i området.

Tomt 27: 603 kvm. Relativt flat/svakt skrånende tomt ca en til to meter opp fra Svarttjernvegen. Tidligere hugd slik at det er bare litt kratt og småbusker på tomten. Fra tomten har en utsikt nordøst mot Skeikampen. Pris 520.000,- + omk.

Tomt 31: 668,5 kvm. Skrånende tomt liggende øverst i liten blindveg. Fin utsikt mot nordøst og Skeikampen. Pris kr 590.000,- + omk.

Tomtene selges kun gjennom lokal megler, se Finn-annonse for mer informasjon.

Adresse

Svarttjernvegen 27
2652 Svingvoll

Pris

Fra 520 000.-

Størrelse

Fra 603 kvm

Kontakt

Finn.no annonse