Disse leilighetene selges kun gjennom Eiendomsmegler 1 ved Lars Balstad Karlsen, telefon 478 96 777.

Brutorget består av to bygg med selveierleiligheter midt i hjertet av Hønefoss. Brutorget 4 ligger langs Fossveien og består av 26 leiligheter. Brutorget 8 og 10 som ligger langs Arnemannsveien består av 27 leiligheter.

Fra balkongen kan du nyte utsikten til det opparbeidede fellesarealet mellom byggene. Her blir det urban hageidyll med benker og beplantning. På dager hvor det blåser litt kan du sitte i le på din egen innglassede balkong.

Mellom Brutorget og Sentrumskvartalet vil det etableres en forlengelse av gågaten som kommer fra Søndre Torv. Det blir nesten bilfritt på Sentrumstorget da det kun blir adkomst til eiendommene og varetransport. Her er første etasje tiltenkt serveringssted/restaurant og et hyggelig uteområde med beplantning og brostein. På bakkeplan mellom de to byggene vil det etableres 2000 kvm attraktive handelsarealer.

Arnemannsveien vil fortsatt være trafikkert, og derfor er det vektlagt gode fortau til inngangen for Brutorget 8 og 10 som sikrer gående og syklende.

Leilighetene blir levert med eikeparkett på alle gulv, bad/vaskerom og gjestetoalett vil få fliser. Leiligheter med direkte inngang fra svalgang leveres med flislagt gulv i vindfang.

Veggene får malt gips/betong i lyse farger og bad får fliser. Vaskerom får våtromsplater.

Det er verdt å merke seg at de fleste leilighetene vil få ekstra takhøyde på ca. 2,6 m. Dette gir meget god romfølelse med mer luft og lys. Himlingene har malt gips.

Kjøkken: Leilighetene får kjøkkeninnredning fra Sigdal med hvite, glatte fronter. Laminert benkeplate. I standard kjøkkeninnredning leveres det integrerte hvitevarer med unntak av kjøleskap.

Bad/vaskerom: Baderomsinnredning fra Sigdal leveres med heldekkende servant, speil og innredning med skuffer og/eller skap. I dusjhjørnet leveres rette dusjvegger i glass. Det er avsatt plass til vaskemaskin og kondenstrommel.

Garderobe: Garderobeskapene leveres med glatte hvite fronter. Det leveres en meter garderobeskap per sengeplass.

TV/Internett: Det blir levert fiber fra Fiber1 med felles TV- og internettavtale for hele sameiet.

Gjør deg kjent med prosjektet på vår nettside: www.tronrudeiendom.no/brutorget. Der finner du plantegninger og du kan klikke deg inn i leiligheten og “gå” rundt i stue/kjøkken.

De to leilighetsbyggene ligger svært sentralt og attraktivt til vis à vis Sentrumskvartalet, ca. 100 meter fra Søndre Torv i Hønefoss. Herfra kan du spasere til togstasjon, busstasjon, Hønefossen, Kuben kjøpesenter og Gladtved brygge. Som nabo til kultursenter og kino er det mulig å ta del i et rikt kulturliv med ukentlige forestillinger.

Nærmeste turområder er Søndre Park, Petersøya og Schjongslunden. Vil du gå lengre turer er det bare 12 km til det Ringkollen som er et kjent turområde i Nordmarka. Steinsfjorden og Tyrifjorden ligger ca 10 km unna.

Planlagt byggestart på Ringeriksbanen er 2021. Da vil du kunne gå til stasjonen på 5 minutter og etter en avslappende halvtime på toget vil du være i Oslo.

Adresse

Brutorget
3510 Hønefoss

Pris

fra 4 900 000 - 5 600 000

Størrelse

BRA 95-112 kvm

Soverom

3-4