Alle leilighetene får egen uteplass, enten balkong eller terrasse
Alle leilighetene får egen uteplass, enten balkong eller terrasse

Alle leilighetene er utsolgt

Bo sentrumsnært og hyggelig på Almemoen

Her på Almemoen bygger vi koselige og praktiske hjem på 50 m² med 1-2 soverom, sentralt plassert i et svært familievennlig område. Med umiddelbar nærhet til barnehage, og ny storskole på Ullerål fra 2020, er Almemoen et attraktivt område for både store og små.

Planløsningene i Almemoen 57 og 59 er moderne og effektive. Store vindusflater gir mye naturlig lys inn i oppholdsrommet.

Kjøkken: Det leveres vakker og funksjonell innredning fra Kvik av modellen Milk. Innredningen har hvite, glatte fronter. Laminert benkeplate. I standard kjøkkeninnredning leveres det integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin.

Baderomsinnredning: Baderomsinnredning fra Kvik leveres heldekkende servant, speil og innredning med skuffer. Vegghengt toalett.

Gulv: På gulv leveres hvit, matt 3-stavs eikeparkett i alle rom unntatt bad, hvor det er gråmelerte fliser i størrelse 20×20. 10×10-fliser i dusjsone. Det vil også være gråmelerte fliser (30×30) ved inngangsdør.

Vegger: Vegger i malt gips. På bad er det hvite 40×20-fliser.

Himling: I himling leveres malte gipsplater.

Terrasse/balkong: Alle leilighetene har uteplass i form av terrasse eller balkong som leveres med impregnerte terrassebord og rekkverk av stål med glass.

TV/Internett: Det er mulighet for tilkobling av fiber fra Fiber1 som leverer tjenester fra Altibox. TV-/internettpakker velges med Individuelle avtaler pr. leilighet eller felles for hele sameiet.

Leilighetene i Almemoen 57 og 59 leveres med høy teknisk standard. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning og vannbåren varme i alle rom utenom soverom.

Etasjeplan 1. etg
Etasjeplan 1. etg
Etasjeplan 2. etg
Etasjeplan 2. etg

Adresse

Almemoen 57 og 59

Pris

Utsolgt

Størrelse

50 kvm BRA

Soverom

1-2