Sentrumsnært og praktisk - kun to igjen!

I de tidligere næringslokalene i Sundgata 5, Kinohaven, bygger vi 7 nye leiligheter i forskjellig størrelse. Leilighetene vil få praktisk beliggenhet i høy 1. etasje med utsyn mot Kvernbergsund Bru og Rådhuset.

Et veldrevet sameie med svært ettertraktet beliggenhet midt i sentrum. Herfra har du gangavstand til alt Hønefoss sentrum har å by på. Rett utenfor går turstien Elvelangs som følger Storelva gjennom byen. Det er også kort vei til Schjongslunden med bade- og rekreasjonsmuligheter, idrettsarenaer for fotball og ishockey, samt Hønefoss Arena.

Leiligheten ligger i en høy 1.etasje med balkong med utsikt mot Storelva og Kvernbergsund Bru og rådhuset. Fra leiligheten har man gangavstand til alle byens fasiliteter – et par minutters gange til Kuben kjøpesenter, Søndre Torv og byens sentrumsbutikker. Turstien Elvelangs går like utenfor døren, og strekker seg helt til Hovsenga nord i byen. Det er også kort vei til Schjongslunden med bade- og rekreasjonsmuligheter, idrettsarenaer for fotball og ishockey, samt Hønefoss Arena.

Standard og innhold

Leiligheten får fin standard med hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett på gulv, gips på vegg og egen balkong mot sør. Innredninger på kjøkken og bad fra Nybo. Kjøkken av modellen Shaker, leveres med integrert kjøleskap, platetopp, komfyr og oppvaskmaskin. På bad er det 30×30 fliser på gulv og 30×60 fliser på vegg. Bad leveres med spotter i tak med dimmer. Behagelig gulvvarme i oppholdsrom og bad. Panelovner på soverom.

Adkomst

Fra sør kjører du over Kvernbergsund Bru, og tar tredje avkjøring i rundkjøringen. Du får nå Kinohaven på venstre hånd, ta så første vei til venstre og du har inngangen til leilighetene på venstre side.

Fra nord kjører du ned Storgata og tar til høyre inn i Sundgata. Du har da leilighetene på venstre side.

Utfyllende informasjon om fellesgjeld og felleskostnader

Felleskostnader inkluderer blant annet byggforsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold av fellesarealer, kommunale avgifter, kabel-TV.

Salgsoppgave

Adresse

Sundgata 5
3510 Hønefoss

Pris

Fra 3 250 000.- + omk

Størrelse

63-81 kvm

Soverom

2

Kontakt

Finn.no annonse