Velkommen til Benterudstranda 3 og 5!

Innflyttingsklare leiligheter helt ytterst ved elvebredden fra 63-115 kvm.

Elveparken består av ni punkthus plassert i tilknyttning til naturen langs Storelva med felles parkering under bakken. Området er utviklet med tanke på å gi stor plass til felles grøntareal som skal få bølgende gress og hyggelige vannspeil. Første byggetrinn består av parkeringskjelleren og to punkthus med selveierleiligheter.

Byggetrinn 1 er nå ferdigstilt og er klar for innflytting. Området kan fritt besiktiges utvendig, så her er det bare å ta turen ned. Om du vil se spesifikke leiligheter er det bare å ta kontakt med våre selgere.

prosjektsiden finner du mer informasjon om hver leilighet og boligvelger.

Planløsningene i Elveparken er moderne og effektive. Store vindusflater gir mye naturlig lys og gode muligheter for å skue utover fellesarealene og elva. Leilighetene i Elveparken leveres med høy teknisk standard. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning og vannbåren varme i alle rom utenom soverom. Callingsystem ved hovedinngang.

Bilene blir plassert i parkeringskjeller under bakkeplan, så det kommer grønne, frodige grøntområder mellom husene med bekker og vannspeil.

Kjøkken: Det leveres takhøy innredning fra Sigdal av modellen Uno. Innredningen har hvite, glatte fronter. Laminert benkeplate i mørk farge. I standard kjøkkeninnredning leveres det integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin.

Bad: Baderomsinnredning fra Sigdal leveres heldekkende servant, speil og innredning med skuffer og/eller skap og vegghengt toalett.

Gulv: På gulv leveres hvit, matt 3-stavs eikeparkett i alle rom unntatt bad, hvor det er gråmelerte fliser i størrelse 20×20. 10×10-fliser i dusjsone.

Vegger: Malt gips eller betong i farge NCS 1603-Y31R. På bad er det hvite 40×20-fliser.

Himling: I himling leveres malte gipsplater.

Terrasse/balkong: Leveres med impregnerte terrassebord og rekkverk av galvanisert stål.

TV/Internett: Det er mulighet for tilkobling av fiber fra Fiber1 som leverer tjenester fra Altibox. TV-/internettpakker velges med Individuelle avtaler pr. leilighet eller felles for hele sameiet.

Den romslige stue- og kjøkkenløsningen har fantastiske lysforhold med store vinduer og skyvedører som leder ut på den inntrukne balkongen.
Den romslige stue- og kjøkkenløsningen har fantastiske lysforhold med store vinduer og skyvedører som leder ut på den inntrukne balkongen.

Elveparken er utformet med spesiell omtanke for forholdet mellom inne og ute. Alle leilighetene har sitt eget uterom, og den unike beliggenheten ved Storelva og den vakre naturen langs elvebredden kan nytes fra inntrukne balkonger og terrasser. På fine dager kan man åpne de store skyvedørene i glass og bruke de romslige uterommene som en forlengelse av stua.

Med hjørneleiligheter slippes lyset inn fra to sider og skaper en lys og trivelig atmosfære.
Med hjørneleiligheter slippes lyset inn fra to sider og skaper en lys og trivelig atmosfære.

På det praktiske kjøkkenet kan du arbeide fokusert med masse naturlig arbeidslys fra de store vinduene, eller la tankene vandre mens du nyter utsikten.

Romslige soverom

Leilighetene i Benterudstranda har to til fire soverom. I enkelte av leilighetene er det mulighet for å bygge inn et tredje soverom. Alle soverom har avsatt plass til garderobeskap eller skyvedørsgarderobe.

Adresse

Benterudstranda 3 og 5
3511 Hønefoss

Pris

Fra 3 900 000.- til 7 950 000.-

Størrelse

BRA 63 - 119 kvm

Soverom

3 - 5