Benterud BB8

Prosjektet fikk en fantastisk mottagelse da vi la det ut i markedet i mars 2015. I løpet av april var godt over halvparten av byggetrinn 1 solgt. I august samme år gikk siste leilighet. Byggetrinn 2 ble utsolgt fra oktober 2015 til februar 2016. Det er lett å forstå at prosjektet ble populært: Her bor man i en del av sentrum syd som er skjermet for sentrumsstøy, men alikevel med gangavstand til Søndre Torg.

I 4-mannsboligene er det to treromsleiligheter i hver etasje. De har lik planløsning med entre, to soverom, bod, bad/vaskerom og stue med åpen kjøkkenløsing. Utenfor stuen er det romslig sør-vestvendt balkong. I tillegg er det utebod til hver leilighet ved inngangspartiet.

 

I 12-mannsbolig / 8-mannsbolig er det toroms leiligheter i begge etasjer. Leilighetene har entre, ett soverom med egen klesbod, bad/vaskerom, teknisk bod og stue med åpen kjøkkenløsning. Leilighetene i første etasje har utvendig bod ved inngangspartiet. Leilighetene i andre etasje har bod på enden av bygget eller frittstående på fellesarealet.
Vil du ha mer informasjon om prosjektet, er det bare å ta kontakt med Thomas Rustad på tlf. 997 96 762 eller på e-post thomas@tronrudeiendom.no.